Ειδήσεις

Ο σύλλογος εξυπηρετεί τακτικά τα μέλη του και τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών με ανακοινώσεις εκδηλώσεων, εκδόσεις που δημοσιεύονται από το σύλλογο και γενικά χρήσιμες πληροφορίες στον τομέα των γερμανοελληνικών πολιτιστικών ανταλλαγών.

Πρώτο και κυριότερο είναι η “Philadelphia-Rundschau”, που απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, η οποία εκδίδεται τρεις φορές το χρόνο από το διοικητικό συμβούλιο και αναφέρεται σε παρελθούσες και προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ενώ περιέχει τακτικά συναρπαστικά άρθρα για θέματα της γερμανοελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού.

Οι προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις του συλλόγου αποστέλλονται σε όλους τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσιεύονται στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, σε κάθε περίπτωση περίπου δύο εβδομάδες πριν από την αντίστοιχη ημερομηνία εκδήλωσης.

Φωτογραφικές αναφορές από προηγούμενες εκδηλώσεις δημοσιεύονται επίσης στη σελίδα της ένωσης στο Facebook. Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις ή οι υβριδικές μορφές διατίθενται ζωντανά μέσω του Zoom και ταυτόχρονα μεταδίδονται σε ροή στο Facebook. Οι βιντεοσκοπήσεις αυτών των εκδηλώσεων διατίθενται στη συνέχεια στο κανάλι YouTube της ένωσης.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τα τελευταία τεύχη της “Philadelphia-Rundschau”:

Tεύχος Αρ. 10 / Μάιος 2024

Tεύχος Αρ. 9 / Δεκέμβριος 2023

Tεύχος Αρ. 8 / Ιούλιος 2023

Tεύχος Αρ. 7 / Απρίλιος 2023

Tεύχος Αρ. 6 / Δεκέμβριος 2022

Tεύχος Αρ. 5 / Αύγουστος 2022

Tεύχος Αρ. 4 / Απρίλιος 2022

Tεύχος Αρ. 3 / Δεκέμβριος 2021

Tεύχος Αρ. 2 / Οκτώβριος 2021

Tεύχος Αρ. 1 / Μάϊος 2021